Cookie-Settings

 

Спеціальна інформація про захист даних для користувачів нашої платформи COnnect

1 Огляд захисту даних

1.1 Загальна інформація

У наведеній далі інформації міститься простий огляд того, що відбувається з вашими персональними даними, коли ви відвідуєте наш вебсайт.
Персональні дані — це всі дані, за якими можна ідентифікувати вас як особу.

1.2 Збір даних на нашому вебсайті

Хто відповідає за збір даних на цьому вебсайті?
Ми, компанія SWISS KRONO Tec AG, Museggstrasse 14, 6004 Luzern, Швейцарія

, несемо відповідальність за всі персональні дані, які ви передаєте нам під час відвідування нашої платформи COnnect www.connect.swisskrono.com. У випадку, якщо ви переходите до ЛОКАЛЬНОГО розділу нашого вебсайту SWISS KRONO Group, відповідальним органом є відповідний оператор ЛОКАЛЬНОГО розділу вебсайту, який зазначений у локальній інформації про захист даних і у відповідних вихідних даних.

Як ми збираємо ваші дані?
Один зі способів збору ваших даних полягає в тому, що ви надаєте їх нам. Це можуть бути, наприклад, дані, які ви вводите у формі зворотного зв’язку.
Інші дані автоматично збирають наші ІТ-системи, коли ви відвідуєте наш вебсайт. Це, зокрема, технічні дані (наприклад, інтернет-браузер, операційна система або час перегляду сторінки).  Ці дані збираються автоматично, щойно ви заходите на наш вебсайт.

Для чого ми використовуємо ваші дані?
Частина даних збирається для забезпечення належної роботи вебсайту. Інші дані також можуть використовуватися для аналізу вашої поведінки користувача.

ЩО РОБИТИ, ЯКЩО МЕНІ МЕНШЕ 16 РОКІВ?

Якщо вам менше 16 років, перед наданням нам своїх персональних даних вам необхідно отримати згоду ваших батьків / законних опікунів. Особам, які не досягли 16-річного віку, заборонено надавати нам свої персональні дані без такої згоди.

Які права ви маєте щодо своїх даних? Ви завжди маєте право безкоштовно отримувати інформацію про походження, одержувача й мету ваших збережених персональних даних. Крім того, ви маєте право вимагати виправлення, блокування й видалення цих даних. Якщо у вас виникнуть ці та інші запитання щодо захисту даних, ви можете зв’язатися з нами в будь-який час за адресою, вказаною у вихідних даних. Крім того, ви маєте право подати скаргу до компетентного контролювального органу.

1.3 Інструменти аналізу та сторонні інструменти

Коли ви відвідуєте наш вебсайт, вашу пошукову поведінку можна оцінити статистично. В основному це робиться за допомогою файлів cookie й так званих програм аналізу. Зазвичай ваша пошукова поведінка аналізується анонімно, за нею не можна вас відстежити. Ви можете заперечити проти цього аналізу або запобігти йому, не використовуючи певні інструменти. Ви можете знайти детальну інформацію про це в наведеній далі Політиці конфіденційності.
Ви можете заперечити проти цього аналізу. Інформацію щодо заперечення ви можете знайти в цьому повідомленні про захист даних.

2 Загальна й обов’язкова інформація

2.1 Захист даних

Оператори цього вебсайту дуже серйозно ставляться до захисту ваших персональних даних. Ми обробляємо ваші персональні дані конфіденційно й відповідно до законодавчих норм щодо захисту даних і цього повідомлення про захист даних.
Під час використання цього вебсайту збираються різноманітні персональні дані.
Персональні дані — це дані, за якими можна ідентифікувати вас як особу. Це повідомлення про захист даних пояснює, які дані ми збираємо та для чого ми їх використовуємо. Тут також пояснюється, як і для яких цілей це робиться.
Ми хотіли б зазначити, що передача даних через Інтернет (наприклад, під час спілкування електронною поштою) може мати прогалини в безпеці. Повний захист даних від доступу третіх осіб неможливий.

2.2 Інформація про відповідальну посадову особу

Особою, відповідальною за обробку персональних даних, які ви надаєте нам під час вашого відвідування платформи COnnect на нашому вебсайті https://www.connect.swisskrono.com, є:

SWISS KRONO Tec AG
Museggstraße 14
6004 Luzern
Schweiz (Швейцарія)
Телефон: +41 (0) 41 419 03 20
Ел. пошта: dataprotection@swisskrono.com

Відповідальним органом є особа або організація, яка — самостійно або спільно — ухвалює рішення про цілі й засоби обробки персональних даних (наприклад, імен, адрес електронної пошти тощо).

Відмова від відповідальності за зовнішні посилання

Деякі посилання на нашій платформі COnnect посилаються на документи та сторінки, які не належать до інтернет-домену Swisskrono.com і, отже, не управляються й не контролюються компанією SWISS KRONO Tec AG. Ці посилання включені, для того щоб направити читача до інших ресурсів, які можуть бути актуальними. Якщо ви переходите за такими посиланнями, то залишаєте платформу, за яку ми несемо відповідальність, і застосовується виключно політика конфіденційності відповідного зовнішнього постачальника. Ми прямо не несемо відповідальності за зміст, зручність користування або спосіб обробки даних такими зовнішніми постачальниками.

Посилання на документ або вебсайт, що не належать до домену swisskrono.com, не обов’язково означає, що ми підтримуємо організацію (організації) чи особу (особи), яка її надає (які її надають), або що ми погоджуємось із висловленими думками, або що підтверджуємо правильність, достовірність, відповідність чи законність змісту.

2.3 Відкликання вашої згоди на обробку даних

Велика кількість операцій з обробки даних можлива лише за прямою згодою. Ви можете будь-коли відкликати свою вже надану згоду. Для цього достатньо відправити нам електронне повідомлення в довільній формі. Відкликання не впливає на законність обробки даних до відкликання.

2.4 Право на подання скарги до компетентного контролювального органу

У разі порушень захисту даних постраждала особа має право подати скаргу до компетентного контролювального органу.

Компетентний контролювальний орган у Швейцарії:

Державна уповноважена особа з питань захисту даних та інформації
пан Адріан Лобзіґер (Adrian Lobsiger)
Feldeggweg 1
3003 Bern, Schweiz (Швейцарія)

Телефон: +41 58 462 43 95
Факс: +41 58 462 99 96
Ел. пошта: contact20@edoeb.admin.ch
www.edoeb.admin.ch

2.5 Право на перенесення даних

Ви маєте право на те, щоб дані, які ми обробляємо автоматично на основі вашої згоди або для виконання договору, були надані вам або третій стороні в загальноприйнятому й машиночитному форматі. Ваш запит на передачу даних безпосередньо іншому контролеру може бути виконаний лише в тому випадку, якщо це технічно можливо.

2.6 Шифрування SSL та TLS

Цей сайт використовує шифрування SSL і TLS із міркувань безпеки й для захисту передачі конфіденційної інформації, такої як замовлення або запити, які ви надсилаєте нам як оператору вебсайту. Ви можете розпізнати безпечне з’єднання за тим, що адресний рядок браузера змінюється з «http://» на «https:», а на панелі браузера демонструється символ блокування. 
Якщо активовано шифрування SSL або TLS, дані, які ви нам передаєте, не можуть бути прочитані третіми сторонами.

2.7 Доступ, блокування, видалення даних

У рамках чинних правових положень ви маєте право в будь-який час отримати безкоштовну інформацію про свої збережені персональні дані, їхнє походження й одержувача, а також мету обробки даних та, за необхідності, право на виправлення, блокування або видалення даних. У зв’язку з цим, а також з усіма іншими запитаннями щодо персональних даних ви можете будь-коли звернутися за адресою, вказаною у вихідних даних.

2.8 Заперечення проти рекламних розсилок

Цим ми заперечуємо проти використання контактних даних, опублікованих у рамках зобов’язань щодо публікації вихідних даних, для надсилання небажаних рекламних та інформаційних матеріалів, розсилка яких прямо не запрошувалася. Оператори сайтів у прямій формі залишають за собою право вжити юридичних заходів у разі небажаної розсилки рекламної інформації, наприклад у вигляді спаму.

 

3 Команда захисту даних

Ви можете зв’язатися безпосередньо з командою захисту даних нашої компанії. 

SWISS KRONO Tec AG
Museggstrasse 14
6004 Luzern
Schweiz (Швейцарія)
Телефон: +41 (0) 41 419 03 20
Ел. пошта: dataprotection@swisskrono.com

4 Запис даних на нашому вебсайті

Інформація про ваші вподобання й інтереси отримана за допомогою технологій вебвідстеження або аналізу, вказаних у нашій Політиці використання файлів cookie, зокрема під час використання наших вебсайтів і завантажуваного контенту (наприклад, під час реєстрації для завантаження програмного забезпечення, електронних книг, технічних документів) або інших онлайн-сервісів, які ми вам пропонуємо. Таким чином, ми збираємо інформацію, наприклад, про те, який контент ви завантажуєте з нашого вебсайту, який контент ви натискаєте або переглядаєте та як.

4.1 Файли cookie й подібні технології (наприклад, вебмаяки, пікселі, теги відтворення й ідентифікатори пристроїв)

Деякі вебсайти використовують так звані файли cookie. Файли cookie не завдають шкоди вашому комп’ютеру й не містять жодних комп’ютерних вірусів. Вони служать для того, щоб зробити нашу пропозицію зручнішою, ефективнішою та безпечнішою. Файли cookie — це невеликі текстові файли, які зберігаються на вашому комп’ютері й у вашому браузері. 
Більшість файлів cookie, які ми використовуємо, є так званими «сеансовими файлами cookie». Вони автоматично видаляються після завершення вашого візиту. Решта файлів cookie зберігається на вашому пристрої, доки ви їх не видалите. Ці файли cookie дозволяють нам розпізнавати ваш браузер, коли ви повертаєтеся на наш вебсайт. 
Ви можете налаштувати свій браузер так, щоб вас інформували про зберігання всіх файлів cookie й вам було потрібно дозволяти використання файлів cookie лише в кожному конкретному випадку. Ви можете приймати файли cookie в особливих ситуаціях, або взагалі відхиляти їх, або автоматично видаляти всі файли cookie, коли закриваєте браузер. Функціональність цього вебсайту може бути порушена, якщо вимкнути файли cookie. 
Файли cookie, необхідні для здійснення процесу електронного спілкування або для забезпечення певних функцій, які ви викликали (наприклад, функція кошика для покупок), зберігаються на підставі Загального регламенту щодо захисту даних, ст. 6, пункт 1 (f). Оператор вебсайту має законний інтерес зберігати файли cookie, щоб мати можливість пропонувати свої послуги належним чином і оптимально. Оскільки зберігаються й інші файли cookie (наприклад, файли cookie для аналізу пошукової поведінки), це зазначається окремо в Політиці конфіденційності.

4.2 Файли журналу сервера

Провайдер сторінок автоматично збирає та зберігає інформацію в так званих файлах журналу сервера, які ваш браузер автоматично передає нам.
Сюди належить така інформація: 
•    тип і версія браузера;
•    використовувана операційна система;
•    URL-адреса переходу;
•    ім’я хоста комп’ютера, який отримує доступ;
•    час запиту сервера;
•    IP-адреса.
Ці дані не поєднуються з іншими джерелами даних. 
Обробка даних базується на Загальному регламенті щодо захисту даних, ст. 6, пункт 1 (b), який дозволяє обробляти дані для виконання договору або для заходів до укладення договору.

4.3 Форма зворотного зв’язку

Якщо ви надсилаєте нам запити за допомогою форми зворотного зв’язку, ми зберігаємо ваші дані у формі запиту, включно з указаними в ній контактними даними, для обробки запиту й будь-яких подальших питань. Ми не будемо передавати ці дані без вашої згоди. 
Таким чином, уведені у форму зворотного зв’язку дані оброблятимуться лише за вашою згодою (Загальний регламент щодо захисту даних, ст. 6, пункт 1 (a)). Ви можете будь-коли відкликати цю згоду. Усе, що вам потрібно зробити, це надіслати нам електронне повідомлення в довільній формі. Відкликання не впливає на законність обробки даних до відкликання. 
Дані, які ви вводите у формі зворотного зв’язку, залишатимуться в нас, доки ви не попросите їх видалити, не відкликаєте свою згоду на зберігання даних або не скасуєте свою згоду з метою збереження даних (наприклад, після відповіді на ваш запит). Нормативні положення, зокрема терміни зберігання, залишаються незмінними.

4.4 Реєстрація на цьому вебсайті

Ви можете зареєструватися на нашому вебсайті, щоб використовувати його додаткові функції. Ми використовуємо дані, які ви вводите у зв’язку з цим, лише з метою використання відповідної пропозиції чи послуги, на яку ви зареєструвались. Уся необхідна інформація, яка вимагається під час реєстрації, має бути надана в повному обсязі. В іншому випадку ми відмовляємо в реєстрації. 
Ми будемо використовувати електронну адресу, вказану під час реєстрації, щоб повідомити вас про важливі зміни, наприклад щодо обсягу пропозиції або технічно необхідних змін. 
Дані, введені під час реєстрації, оброблятимуться за вашою згодою (Загальний регламент щодо захисту даних, ст. 6, пункт 1 (a)). Ви можете будь-коли відкликати надану згоду. Усе, що вам потрібно зробити, це надіслати нам електронне повідомлення в довільній формі. Відкликання не впливає на законність виконаних операцій з обробки даних. 
Ми зберігаємо записані під час реєстрації дані до тих пір, поки ви зареєстровані на нашому вебсайті, а потім вони видаляються. Будь-які встановлені законом терміни зберігання залишаються незмінними.

4.5 Обробка даних (дані клієнта й договору)

Персональні дані реєструються, обробляються й використовуються нами лише в тій мірі, у якій вони необхідні для встановлення договірних відносин, структурування змісту або внесення змін (облікові дані). Обґрунтуванням є Загальний регламент щодо захисту даних, ст. 6, пункт 1 (b), який дозволяє обробляти дані для виконання договору або для заходів до укладення договору. Ми збираємо, обробляємо й використовуємо персональні дані про використання наших вебсайтів (дані про використання) лише настільки, наскільки це необхідно для використання користувачем послуги або для виставлення рахунків. 
Зібрані дані клієнта будуть видалені після завершення замовлення або закінчення ділових відносин. Будь-які встановлені законом терміни зберігання залишаються незмінними.

 

5 Соціальні мережі

5.1 Обмін контентом через плагіни (Facebook, LinkedIn)

Обмін контентом наших сайтів у соціальних мережах, таких як Facebook, LinkedIn, відповідає положенням законів про захист даних.
Наші користувачі можуть ділитися контентом цього сайту в соціальних мережах відповідно до положень законів про захист даних, не боючися, що оператор мережі складе повний пошуковий профіль.

5.2 Кнопка публікації в мережі Facebook

Убудована на наших сайтах кнопка публікації перенаправляє вас на сторінки соціальної мережі Facebook, провайдера Facebook Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, CA 94025, USA (США). Ви можете впізнати кнопку публікації у Facebook на нашому вебсайті за логотипом Facebook.

Ми хотіли б зазначити, що як провайдер сайтів ми не знаємо про зміст переданих даних і їхнє використання мережею Facebook.
Додаткову інформацію можна знайти в правилах захисту даних мережі Facebook за посиланням:
www.facebook.com/policy.php.

5.3 Кнопка публікації в мережі LinkedIn

Ви будете перенаправлені на сторінки соціальної мережі LinkedIn за допомогою кнопки публікації, вбудованої на наших сайтах. Провайдер — LinkedIn Corporation, 2029 Stierlin Court, Mountain View, CA 94043, USA (США).
Ми хотіли б зазначити, що як провайдер сайтів ми не знаємо про зміст переданих даних і їхнє використання мережею LinkedIn.
Додаткову інформацію можна знайти в політиці конфіденційності мережі LinkedIn за посиланням:
www.linkedin.com/legal/privacy-policy.

5.4 Використання Менеджера тегів Google

Для відстеження стабільності й ефективності роботи системи можуть збиратися статистичні дані про тригери тегів за допомогою Менеджера тегів Google. Ці дані не містять жодних IP-адрес або інших користувацьких ідентифікаторів, які можуть бути пов’язані з конкретною особою. На відміну від даних у стандартних журналах запитів HTTP, які повністю видаляються протягом 14 днів із моменту отримання, Менеджер тегів Google не збирає, не зберігає та не передає жодну інформацію про наших відвідувачів або характеристики наших клієнтів. Це також стосується URL-адрес відвіданих сторінок. Щоб отримати додаткову інформацію про використання даних Менеджера тегів Google, див. Умови використання Google:

www.support.google.com/tagmanager/answer/9323295

 

6 Інструменти аналізу й реклама

6.1 Інструменти аналізу й реклама

Цей вебсайт використовує функції служби вебаналізу Google Analytics. Провайдер — компанія Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (США). 
Сервіс Google Analytics використовує так звані «файли cookie». Це текстові файли, які зберігаються на вашому комп’ютері й дозволяють аналізувати використання вебсайту. Інформація, яку генерують файли cookie про ваше використання цього вебсайту, зазвичай передається на сервер компанії Google у США та зберігається там. 
Файли cookie сервісу Google Analytics використовуються відповідно до Загального регламенту щодо захисту даних, ст. 6, пункт 1 (f). Оператор вебсайту має законний інтерес в аналізі поведінки користувачів із метою оптимізації як свого вебсайту, так і своїх маркетингових матеріалів.

Анонімізація IP-адреси
На цьому вебсайті ми активували функцію анонімізації IP-адреси. Це означає, що компанія Google скоротить вашу IP-адресу у країнах — членах Європейського Союзу або інших державах, що підписали Угоду про Європейський економічний простір, перш ніж вона буде передана у США. Повна IP-адреса передається лише на сервер компанії Google у США та скорочується там у виняткових випадках. Компанія Google використовує цю інформацію від імені оператора цього вебсайту для аналізу використання вами вебсайту, складання звітів про діяльність вебсайту й надання оператору вебсайту інших послуг, пов’язаних із діяльністю на вебсайті й використанням Інтернету. IP-адреса, передана в рамках сервісу Google Analytics, не буде об’єднана з іншими даними від компанії Google.

Плагін браузера
Ви можете запобігти зберіганню файлів cookie, відповідним чином змінивши налаштування програмного забезпечення вашого браузера. Однак ми хотіли б зазначити, що в цьому випадку ви можете не мати можливості використовувати всі функції цього вебсайту повною мірою. Крім того, ви можете заборонити компанії Google реєструвати дані, створені файлами cookie й пов’язані з вашим використанням вебсайту (включно з вашою IP-адресою), і обробляти ці дані, завантаживши та встановивши плагін браузера, який можна знайти за посиланням нижче:

www.tools.google.com/dlpage/gaoptout

Заперечення проти запису даних
Ви можете заборонити сервісу Google Analytics записувати ваші дані, натискаючи посилання нижче. Установлюється cookie-файл відмови, який запобігає збереженню ваших даних під час одного з ваших майбутніх відвідувань цього вебсайту.
Деактивація сервісу Google Analytics (відмова)
Додаткову інформацію про те, як сервіс Google Analytics обробляє дані користувачів, можна знайти в політиці конфіденційності компанії Google:
www.support.google.com/analytics/answer/6004245.

Дані замовлення
Ми уклали з компанією Google договір на обробку даних для замовлення й повністю виконуємо суворі вимоги німецьких органів захисту даних під час використання сервісу Google Analytics.

Демографічні характеристики із сервісу Google Analytics
Цей вебсайт використовує функцію «Демографічні характеристики» сервісу Google Analytics. Це дозволяє отримувати звіти з інформацією про вік, стать та інтереси відвідувачів вебсайту. Ці дані надходять із реклами від компанії Google на основі інтересів, а також із даних відвідувачів, наданих третіми сторонами. Ці дані не можна пов’язати з конкретною особою. Ви можете в будь-який час деактивувати цю функцію, змінивши налаштування відтворення у своєму обліковому записі Google або взагалі заборонивши запис ваших даних сервісом Google Analytics, як описано в розділі «Заперечення проти запису даних».

6.2 Сервіс Google AdSense

Цей вебсайт використовує Google AdSense, службу інтеграції реклами компанії Google Inc. (Google). Провайдер — компанія Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (США). 
Сервіс Google AdSense використовує так звані «файли cookie», тобто текстові файли, які зберігаються на вашому комп’ютері й дозволяють аналізувати ваше використання вебсайту. Сервіс Google AdSense також використовує так звані вебмаяки (невидима графіка). Ці вебмаяки дозволяють аналізувати таку інформацію, як трафік відвідувачів на цих сторінках. 
Інформація, яку генерують файли cookie й вебмаяки (включно з вашою IP-адресою) про використання цього вебсайту й передачу рекламних форматів, передається та зберігається на серверах компанії Google у США. Компанія Google може передавати цю інформацію своїм договірним партнерам. Однак компанія Google не поєднує вашу IP-адресу з іншими вашими даними, що зберігаються. 
Файли cookie сервісу AdSense зберігаються відповідно до Загального регламенту щодо захисту даних, ст. 6, пункт 1 (f). Оператор вебсайту має законний інтерес в аналізі поведінки користувачів із метою оптимізації як свого вебсайту, так і своїх маркетингових матеріалів. 
Ви можете запобігти встановленню файлів cookie, установивши відповідно програмне забезпечення браузера. Однак ми хотіли б зазначити, що в цьому випадку ви можете не мати можливості використовувати всі функції цього вебсайту повною мірою. Користуючися цим вебсайтом, ви погоджуєтеся на обробку даних, зібраних про вас компанією Google способом, описаним вище, і з метою, зазначеною вище.

6.3 Сервіс Google Analytics і ремаркетинг

Наш вебсайт використовує функцію ремаркетингу сервісу Google Analytics у поєднанні з функціями Google AdWords і Google DoubleClick, які працюють на різних пристроях. Провайдер — компанія Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (США). 
Завдяки цій функції цільові групи адресатів реклами, створені ремаркетингом сервісу Google Analytics, можуть бути пов’язані між пристроями за допомогою функцій Google AdWords і Google DoubleClick. Таким чином, персоналізований рекламний контент за інтересами, який був підібраний для вас на основі вашого попереднього використання й пошукової поведінки на одному пристрої (наприклад, мобільному телефоні), також може відтворюватися на інших ваших пристроях (наприклад, планшеті чи комп’ютері). 
Якщо ви дали свою згоду, компанія Google зв’яже для цього історію вашого браузера й додатків із вашим обліковим записом Google. Таким чином, той самий персоналізований маркетинговий контент можна рекламувати на всіх ваших кінцевих пристроях, на яких ви увійшли в обліковий запис Google. 
Щоб підтримати цю функцію, сервіс Google Analytics записує ідентифікатор користувача, автентифікований компанією Google, який тимчасово пов’язується з нашими даними Google Analytics, щоб визначити та створити цільові групи для показу реклами на всіх пристроях. 
Ви можете назавжди відмовитися від ремаркетингу/таргетування на всіх пристроях, вимкнувши персоналізовану рекламу у своєму обліковому записі Google. Для цього перейдіть за посиланням нижче:
www.google.com/settings/ads/onweb/
Поєднання всіх записаних даних у вашому обліковому записі Google залежить від вашої згоди, яку ви можете надати компанії Google або відкликати в неї (Загальний регламент щодо захисту даних, ст. 6, пункт 1 (a)). Процеси збору даних, які не об’єднані у вашому обліковому записі Google (наприклад, через те що у вас немає облікового запису Google або ви заперечували проти поєднання даних), базуються на зборі даних відповідно до Загального регламенту щодо захисту даних, ст. 6, пункт 1 (f). Законний інтерес заснований на тому, що оператор вебсайту зацікавлений в анонімному аналізі відвідувачів свого вебсайту з маркетинговою метою. 
Додаткову інформацію, а також політику конфіденційності можна знайти в правилах захисту даних компанії Google за посиланням:
www.policies.google.com/technologies/ads.

6.4 Сервіси Google AdWords і Відстеження конверсій Google

Цей вебсайт використовує сервіс Google AdWords. AdWords — це програма інтернет-реклами від компанії Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (США) («Google»). 
Ми використовуємо так зване відстеження конверсій у зв’язку з Google AdWords. Якщо ви натиснете рекламу, надіслану компанією Google, буде встановлено файл cookie для відстеження конверсій. Файли cookie — це невеликі текстові файли, які інтернет-браузер зберігає на комп’ютері користувача. Ці файли cookie втрачають свою дійсність через 30 днів і не використовуються для ідентифікації користувача як особи. Якщо користувач відвідує певні сторінки цього вебсайту і все ще діє файл cookie, ми й компанія Google бачимо, що користувач натиснув цю рекламу й був перенаправлений на цю сторінку. 
Кожен клієнт сервісу Google AdWords отримує різні файли cookie. Файли cookie не можна відстежувати через вебсайти клієнтів сервісу AdWords. Інформація, яка генерується за допомогою файлів cookie конверсії, використовується для створення статистики конверсій для клієнтів сервісу AdWords, які вирішили застосувати відстеження конверсій. Клієнти дізнаються про загальну кількість користувачів, які натиснули їхнє оголошення й були перенаправлені на сторінку з тегом відстеження конверсій. Однак вони не отримують жодної інформації, яка могла би бути використана для ідентифікації користувача як особи. Якщо ви не хочете брати участь у відстеженні, ви можете заперечити проти цього, деактивувавши файл cookie Відстеження конверсій Google у налаштуваннях користувача вашого інтернет-браузера. Після цього ви більше не будете входити до статистики відстеження конверсій. 
Файли cookie конверсії зберігаються відповідно до Загального регламенту щодо захисту даних, ст. 6, пункт 1 (f). Оператор вебсайту має законний інтерес в аналізі поведінки користувачів із метою оптимізації як свого вебсайту, так і своїх маркетингових матеріалів. 
Додаткову інформацію про сервіси Google AdWords і Відстеження конверсій Google можна знайти в політиці конфіденційності компанії Google:
www.policies.google.com/privacy
Ви можете налаштувати свій браузер так, щоб вас інформували про зберігання всіх файлів cookie й вам було потрібно дозволяти використання файлів cookie лише в кожному конкретному випадку. Ви можете приймати файли cookie в особливих ситуаціях, або взагалі відхиляти їх, або автоматично видаляти всі файли cookie, коли закриваєте браузер. Функціональність цього вебсайту може бути порушена, якщо вимкнути файли cookie.

6.5 Сервіс Siteimprove Analytics

Цей вебсайт використовує сервіс Siteimprove Analytics, службу вебаналізу, яку надає компанія Siteimprove. Siteimprove Analytics використовує «файли cookie» — текстові файли, які зберігаються на вашому комп’ютері або смартфоні, щоб допомогти нам проаналізувати, як відвідувачі використовують вебсайт. Інформація, яку генерують файли cookie про користування відвідувачів вебсайтом, зберігається й обробляється компанією Siteimprove на серверах у Данії.

Після того як внутрішні служби Siteimprove зчитають з IP-адрес усю інформацію, що становить інтерес для вебаналізу (наприклад, щодо організації та розташування; головним чином для класифікації груп користувачів), IP-адреси повністю анонімізуються, перш ніж ми зможемо подивитися дані, зібрані за допомогою Siteimprove Suite. Деанонімізація IP-адрес і співвіднесення IP-адрес із зібраними даними неможливі.

Ми використовуватимемо цю інформацію для оцінки користувацької поведінки відвідувачів нашого вебсайту, для складання звітів і, зрештою, для покращення враження наших відвідувачів від вебсайту. Компанія Siteimprove не передаватиме цю інформацію третім особам і не використовуватиме її для будь-яких маркетингових або рекламних цілей.

Додаткову інформацію про сервіс Siteimprove Analytics, а також політику конфіденційності компанії Siteimprove A/S можна знайти за посиланням:

www.siteimprove.com/en/privacy/

 

На цьому вебсайті використовуються вказані далі файли cookie від компанії Siteimprove.

Назва файлу cookie: nmstat

Тип: Постійний (термін дії закінчується через 1000 днів)

Про цей файл cookie: цей файл cookie використовується для реєстрації поведінки відвідувачів вебсайту. Він використовується для збору статистичних даних про використання вебсайту, наприклад, коли відвідувач востаннє відвідував вебсайт. Файл cookie не містить особистих даних і використовується лише для аналізу вебсайту.

Назва файлу cookie: siteimproveses

Тип: сесійний файл cookie

Про цей файл cookie: цей файл cookie використовується для відстеження послідовності сторінок, які відвідувач переглядає під час відвідування вебсайту. Файл cookie не містить особистих даних і використовується лише для аналізу вебсайту.

Назва файлу cookie: szcib

Тип: Постійний (термін дії закінчується через 400 днів)

Про цей файл cookie: цей файл cookie використовується для визначення того, прийняв чи відхилив користувач файли cookie. Він установлюється лише в тому випадку, якщо використовується банер дозволу файлів cookie компанії Siteimprove.

Назва файлу cookie: sz-feedback-should-hide

Тип: сесійний файл cookie

Про цей файл cookie: цей файл cookie використовується для приховування/закриття віджета зворотного зв’язку для певних сесій (відвідувань) у функції аналізу зворотного зв’язку. Він установлюється, коли користувач натискає кнопку у віджеті зворотного зв’язку, яка вказує на те, що він більше не хоче бачити віджет. Файл cookie не містить особистих даних і використовується лише для вебаналізу. Він просто містить текст true, коли встановлений.

Назва файлу cookie: _cfduid

Тип: постійний

Про цей файл cookie: файл cookie «__cfduid» установлюється сервісом CloudFlare для ідентифікації надійного вебтрафіку. Він не відповідає жодному ідентифікатору користувача у вебдодатку, а також не зберігає жодних особистих даних.

Назва файлу cookie: AWSELB/AWSELBCOR

Тип: сесійний файл cookie

Про цей файл cookie: файл cookie AWSELB гарантує, що всі перегляди сторінок за одне відвідування (сеанс користувача) надсилаються до однієї й тієї ж кінцевої точки. Це дозволяє Siteimprove визначати порядок переглядів сторінок користувачем, що необхідно для таких функцій, як відстеження поведінки й послідовності переходів.

Використовуючи цей вебсайт, відвідувач заявляє про свою згоду на обробку своїх даних для цілей, описаних вище.

Ви можете заперечити проти збору ваших даних за допомогою Siteimprove Analytics, відмовившися від файлів cookie Siteimprove на нашій панелі cookie або натиснувши наведене далі посилання. У результаті цього встановиться файл відмови від установлення файлів cookie, який запобігає збору даних у майбутньому під час відвідування цього вебсайту.

6.6 LinkedIn Analytics, LinkedIn Ads, LinkedIn Retargeting

Ми розміщуємо рекламу в соціальній мережі LinkedIn (LinkedIn Ireland Unlimited, Wilton Plaza, Wilton Place, Dublin 2 Ireland (Ірландія)). Наші оголошення доставляються й перенаправляються на цільові групи мережі LinkedIn. Плануючи кампанію, ми визначаємо критерії, яким має відповідати цільова група. Ми можемо вибрати один із таких варіантів: розташування, компанію, вік або стать, освіту, досвід роботи й інтереси. У цьому контексті ми не обробляємо жодних персональних даних членів і не маємо доступу до цих даних.

Користувач переспрямовується на наш вебсайт, коли натискає одне з наших рекламних оголошень. Коли ви підключаєтеся до нашого вебсайту, спрацьовує піксель LinkedIn під час вашого підключення до нашого вебсайту, і на вашому пристрої зберігається один із наших файлів cookie (так званий основний файл cookie).

Як пояснюється в нашій Політиці використання файлів cookie, ми використовуємо файли cookie й подібні технології (наприклад, вебмаяки, пікселі, теги відтворення й ідентифікатори пристроїв), щоб ідентифікувати вас та (або) ваш (-і) пристрій (-ої) внутрішньо, зовнішньо й за допомогою різних служб і пристроїв. Ми також дозволяємо певним третім сторонам використовувати файли cookie відповідно до нашої Політики використання файлів cookie. Ви можете керувати файлами cookie за допомогою налаштувань браузера й інших інструментів. Ви можете відмовитися від використання нами файлів cookie й подібних технологій, які відстежують вашу поведінку на інших вебсайтах для рекламних цілей третіх сторін. Функцію відмови для відвідувачів можна знайти тут:

www.linkedin.com/psettings/guest-controls.

Ми хотіли б зазначити, що як провайдер сайтів ми не знаємо про зміст переданих даних і їхнє використання мережею LinkedIn. Компанія LinkedIn несе повну відповідальність за обробку даних у зв’язку з доставкою нашої реклами в соціальній мережі. Ви можете знайти детальну інформацію про обробку даних компанією LinkedIn тут: www.linkedin.com/legal/privacy-policy/.

 

7 Розсилка

7.1 Дані для інформаційної розсилки

Якщо ви хочете отримувати інформаційну розсилку, пропоновану на вебсайті, нам потрібні ваша адреса електронної пошти, ім’я та прізвище, щоб ми могли правильно до вас звертатися, а також інформація, яка дозволяє нам підтвердити, що ви є власником указаної адреси електронної пошти й погоджуєтеся на отримання інформаційної розсилки. Подальші дані не збираються або збираються лише на добровільних засадах. Ми використовуємо ці дані виключно для надсилання запитуваної інформації та не передаємо їх третім особам.
Обробка даних, уведених у форму реєстрації на інформаційну розсилку, відбувається лише на основі вашої згоди (Загальний регламент щодо захисту даних, ст. 6, пункт 1 (a)). Надану згоду на зберігання даних, адреси електронної пошти та їхнє використання для надсилання інформаційної розсилки можна відкликати в будь-який час, наприклад за посиланням «скасувати підписку» в інформаційній розсилці. Відкликання не впливає на законність уже здійснених операцій з обробки даних.
Дані, які ви надали нам для надсилання інформаційної розсилки, ми будемо зберігати до тих пір, поки ви не скасуєте підписку на інформаційну розсилку, і вони будуть видалені після скасування підписки на інформаційну розсилку. Дані, які ми зберігаємо для інших цілей (наприклад, адреса електронної пошти в межах країн-членів), залишаються незмінними.

7.2 Сервіс Mailchimp

Цей вебсайт використовує служби сервісу MailChimp для надсилання інформаційних розсилок. Провайдер — компанія Rocket Science Group LLC, 675 Ponce De Leon Ave NE, Suite 5000, Atlanta, GA 30308, USA (США).

MailChimp — це послуга, за допомогою якої, серед іншого, можна організувати й оцінити відправлення розсилок. Якщо ви вводите дані з метою отримання інформаційних розсилок (наприклад, електронної адреси), ці дані будуть зберігатися на серверах MailChimp у США.

Сервіс MailChimp підтримує сертифікацію відповідно до угоди EU-US Privacy Shield. Privacy Shield — це угода між Європейським Союзом (ЄС) та США, метою якої є забезпечення відповідності європейським стандартам захисту даних у США.

За допомогою сервісу MailChimp ми можемо оцінити наші кампанії з інформаційних розсилок. Коли ви відкриваєте електронне повідомлення, надіслане за допомогою сервісу MailChimp, піксель відстеження, що міститься в електронному листі (так званий вебмаяк), підключається до серверів MailChimp у США. За допомогою цього пікселя ми можемо оцінити, чи читали ви нашу інформаційну розсилку й коли і чи натискали ви на посилання, які вона містить. На додаток до інших технічних даних, таких як дані про апаратне забезпечення вашого комп’ютера й вашу IP-адресу, оброблені дані зберігаються та статистично оцінюються, щоб ми могли оптимізувати нашу інформаційну розсилку й відповідати побажанням наших читачів. Таким чином, дані служать для підвищення якості та привабливості нашої інформаційної розсилки. Цю інформацію не можна призначити відповідному одержувачу інформаційної розсилки. Якщо ви не хочете здійснювати оцінку через сервіс MailChimp, вам треба скасувати підписку на інформаційну розсилку. Ми надаємо посилання для цього в кожному повідомленні інформаційної розсилки. Ви також можете скасувати підписку на інформаційну розсилку безпосередньо на вебсайті.

Обробка даних здійснюється на основі вашої згоди (Загальний регламент щодо захисту даних, ст. 6, пункт 1, літ. а). Ви можете будь-коли відкликати цю згоду, скасувавши підписку на інформаційну розсилку. Відкликання не впливає на законність уже здійснених операцій з обробки даних.

Дані, які ви надали нам для отримання інформаційної розсилки, будуть зберігатися нами до тих пір, поки ви не скасуєте підписку на інформаційну розсилку, і будуть видалені з наших серверів, а також із серверів сервісу MailChimp після відмови від підписки на інформаційну розсилку. Дані, які ми зберігаємо для інших цілей (наприклад, адреси електронної пошти в межах країн-членів), залишаються незмінними.

Детальнішу інформацію можна знайти в політиці конфіденційності сервісу MailChimp за адресою: www.mailchimp.com/legal/terms/

Оцінка ризику й укладення угоди про обробку даних

Ми провели оцінку ризику передачі персональних даних у сервіс MailChimp і уклали із сервісом MailChimp так звану «Угоду про обробку даних», у якій ми зобов’язуємо сервіс MailChimp захищати дані наших клієнтів і не передавати їх третім особам. Цю угоду можна переглянути за таким посиланням:

www.mailchimp.com/legal/data-processing-addendum/


8 Плагіни й інструменти

8.1 YouTube

Наш вебсайт використовує плагіни з вебсайту YouTube, керованого компанією Google. Оператором сторінок є компанія YouTube, LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA (США). 
Якщо ви відвідуєте один із наших вебсайтів, який оснащений плагіном YouTube, установлюється зв’язок із серверами компанії YouTube. Потім сервер компанії YouTube буде проінформований, який із наших вебсайтів ви відвідували. 
Якщо ви увійшли у свій обліковий запис YouTube, ви дозволяєте компанії YouTube пов’язувати вашу пошукову поведінку безпосередньо з вашим особистим профілем. Ви можете запобігти цьому, вийшовши зі свого облікового запису YouTube. 
Використання відеохостингу YouTube ґрунтується на зацікавленості в привабливому представленні наших інтернет-пропозицій. Це становить законний інтерес у значенні Загального регламенту щодо захисту даних, ст. 6, пункт 1 (f). 
Ви можете знайти докладнішу інформації про обробку даних користувачів у політиці конфіденційності компанії YouTube за посиланням:
www.policies.google.com/privacy

8.2 Google Web Fonts

Цей вебсайт використовує так звані вебшрифти, надані компанією Google, для однакового представлення шрифтів. Коли ви викликаєте сторінку, ваш браузер завантажує потрібні вебшрифти в кеш браузера, щоб правильно відтворювати тексти та шрифти. 
Для цього браузер, яким ви користуєтеся, має встановити зв’язок із серверами компанії Google. Завдяки цьому компанія Google дізнається, що ваша IP-адреса потрапила на наш вебсайт. Використання вебшрифтів компанії Google базується на зацікавленості в однаковому й привабливому представленні наших онлайн-пропозицій. Це становить законний інтерес у значенні Загального регламенту щодо захисту даних, ст. 6, пункт 1 (f). 
Якщо ваш браузер не підтримує вебшрифти, буде використаний шрифт із вашого комп’ютера. 
Докладну інформацію про вебшрифти компанії Google можна знайти за посиланням:www.developers.google.com/fonts/faq та
у політиці конфіденційності компанії Google:
www.policies.google.com/privacy.

8.3 Google Maps

Цей вебсайт використовує службу мап Google Maps через API. Провайдер — компанія Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (США). 
Для того щоб мати можливість користуватися функціями Google Maps, необхідно зберегти вашу IP-адресу. Ця інформація зазвичай передається та зберігається компанією Google на серверах у США. Постачальник цього вебсайту не контролює цю обробку даних. 
Google Maps використовуються для привабливої презентації наших онлайн-пропозицій і для спрощення пошуку місць, визначених на нашому вебсайті. Це становить законний інтерес у значенні Загального регламенту щодо захисту даних, ст. 6, пункт 1 (f). 
Ви можете знайти докладнішу інформації про обробку даних користувачів у політиці конфіденційності компанії Google за посиланням:
www.policies.google.com/privacy.

8.4 Служба шрифтів myfonts.com

Цей вебсайт використовує myfonts.com, службу шрифтів, що надається компанією Monotype Imaging Holdings Inc. (myfonts.com), 600 Unicorn Park Drive, Woburn, MA 01801 USA (США) (myfonts.com). Під час кожного доступу до цього вебсайту файли завантажуються із сервера компанії myfonts.com, щоб відтворювати тексти певним шрифтом. Під час цього процесу ваша IP-адреса може бути передана на сервер компанії myfonts.com і збережена у звичайному вебжурналі.
Обробка цих даних регулюється компанією myfonts.com. Відповідні умови й параметри налаштування можна знайти в політиці конфіденційності компанії myfonts.com:
www.monotype.com/de/rechtshinweise/datenschutzrichtlinie

 

9 Зміни до цієї Політики конфіденційності

Ця Політика конфіденційності востаннє була оновлена у травні 2018 року. Ми можемо змінювати або доповнювати цю Політику конфіденційності, якщо це необхідно для врахування змін у способі обробки даних або змін вимог законодавства. Отже, перевіряйте час від часу або коли ви надаєте нам персональні дані, чи відбулися якісь зміни. Зміни в Політиці конфіденційності набувають чинності з дати їх розміщення на нашому вебсайті.